Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

 

Karton Posetler

Geri

Avrasya Kimya ile ilgili kararımızdaki önemli etkenlerden biri de karton poşetler ile ilgili sürekli artan bir talep olduğunu gözlemlemiş olmamızdır. Tüm dünyada yeni çevre koruma regülasyonları kolayca dönüştürülebilen ve tekrar kullanılabilen ambalaj türlerinin kullanımını desteklemektedir. Ancak var olan üretim yöntemi karton poşetlerin talebini karşılayamamaktadır. El işçiliğinin neden olduğu yüksek üretim maliyeti, stok maliyetleri gibi maliyetler karton poşetin satış fiyatını hep yüksek seviyeye taşıdığı için karton poşet, plastik malzemelerden üretilen diğer poşetlerle rekabet edememiştir. Bu da çevrecilik adına olumsuz gelişmelere neden olmuştur. Karton poşetin çevreci olmasına bir de hesaplı olması eklenirse kullanılırlığı daha da artacaktır. Avrasya Kimya’nın bu sebeple karton ambalaj sektörüne çok önemli bir katkıda bulunacağına inanıyoruz.

  • Karton poşet nedir?

  

Markanız için tam bir prestij kaynağı! Üstelik çevreci. Tüketiciler güzeltasarlanmış poşetleri adeta koleksiyon gibi saklıyor, taşımak istedikleri herşeyi bu poşetlerle taşıyor ve markanın ücretsiz reklam  gönüllüsü oluyorlar,Markanın çarpıcı görsel özelliklerini dilediğiniz gibi kullandığınız çok değişik ebat ve katlama sitilleriyle dilediğiniz her şekile sokabildiğiniz bir materyal.Çarpıcı renk, görsellik, laminasyon çeşitlemeleriyle gofre ve yaldızın seçkin pırıltılarıyla ürünlerinizi müşterilerinize daha prestijli sunabilirsiniz.

  Karton poşet  imalatı iki kısma ayrrılmaktadır: A. Makina parkurunda gerçekleştirilen imalat. B. El işçiliği. A. Makina kısmı: 1. Ebatlama: Kullanılacak kağıt ilk olarak giyotin adı verilen kağıt ebatlama makinasında kesilerek poşetin açık haline uygun boyutlara getirilir. 2. Baskı: Ebatlanmış olan kağıda ofset baskı makinasında baskı yapılır. Baskı işlemi standart 4 renkten (CMYK) olabileceği gibi pantone adı verilen özel formülasyondaki...     

 

 

© Copyright 2010. Tüm hakları saklıdır.Avrasya Kimya & Plastik.