Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

 

Market Poseti

Geri

  Firmamız Plastik Poşet Üretiminde, Satışında ve Pazarlamasında hizmeti memnuniyet esasına dayalı olarak hazırlamakta ve piyasaya fiyat ve kalitesiyle  yeni bir nefes olarak girmektedir. Plastik Poşet üretiminde çevreye duyarlı bir madde ile geri dönüşüme önem vermekteyiz .

    Öncelikle hem kalitesiz, hemde ne kadar pahalı poşet kullandığınızın farkında mısınız? Piyasa poşetlerinde kalitesiz farklı ve ağır hammadde kullanıldığı için 1 kg'daki poşet adetleri oldukça az çıkar. Aynı kalınlıkta aynı ebatta iki poşetin 1 kg'a gelen adet sayıları oldukça farklıdır. Küçük boy 150 adet - Orta boy 100 adet - Büyük boy ise 60 - 70 adet arası çıkmaktadır. Çünkü bu poşetler kalitesiz oldukları için ince olmaz. Kalın olduklarında dahi ne kadar çabuk kopup patladıklarını bilirsiniz.

Rulo Hışır Poşetleri

       Hışır Poşet; Tek kullanımlık rulo hışır poşet kullanım alanları genellikle meyve, sebze gibi organik yiyecekleri taşımak için kullanılan bir üründür. Market poşeti ve Manav poşeti olarak kullanıkmaktadır. Kullanımı kolaydır, bir rulo şeklindedir ve uygun bir yere takılarak, rahatlıkla bir adet poşet rulodan koparılabilir. Poşetler bir birlerine ince bir alandan bağlıdırlar. Dolayısıyla uzun bir şerit halde rulo halde satılmaktadır. Değişik boyutlarda ve ağırlıklarda olabilirer.

Hışır poşet almak istiyorum diyorsanız en iyi fiyat ve en iyi kaliteli hışır poşet arıyorsanız doğru yerdesiniz. Hışır poşet makinaları sayesinde market poşetleriniz müşterileriniz tarafından zorluk çekmeden kullanılabilir olucaktır.

                               

Plastik poşet en ekonomik ambalaj malzemelerin başında gelir. Yeni baskı teknikle farklı işlemler yapılarak, dayanıklı ve güzel çantalar üretilmektedir.Plastik poşetin Yararlarından bazıları  ise 100/100 geri dönüşümlü olduğu için çevreye zarar vermez.Ağaç tüketimini önemli ölçüde azaltmıştır.Ekonomiktir.Dayanıklı bir malzemedir.Birim başına ambalajda en ekonomik çözümü sunar.

                           
                               

 

 

 

© Copyright 2010. Tüm hakları saklıdır.Avrasya Kimya & Plastik.